نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

آیا انجام عمل بای پس معده با خطرات و عوارض جانبی همراه است؟

خوشبختانه پس از جراحی لاغری بای پس معده می‌توانید با رعایت دستورات پزشکی در طی 12 تا 18 ماه بیش از 50 درصد از اضافه وزن خود را کم کنید. اما باید بدانید که این عمل مانند همه جراحی‌ها با درجاتی از خطر و عوارض احتمالی همراه است و پزشک باید پیش از عمل آگاهی لازم را به شما در این زمینه بدهد. برخی از این عوارض مانند خونریزی داخلی یا لخته شدن خون در طی چند روز یا چند هفته اول خود را نشان می‌دهند و بعضی دیگر در بلندمدت بروز می‌کنند. طبق آمار، حدود 1% از بیماران در معرض خطر مرگ ناشی از انجام این جراحی لاغری هستند. درصورتی‌که بیمار علاوه بر چاقی مبتلا به فشار خون بالا یا BMI او 50 یا بیشتر باشد، این احتمال به 2.5% می‌رسد.

عوارض بعد از جراحی بای پس معده دقیقا شامل چه مواردی است؟

از عوارض کوتاه‌مدت جراحی لاغری بای پس معده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- نشت معده

یکی از جدی‌ترین عوارض بای پس معده، نشت محتویات معده از لبه‌های منگنه شده است که می‌تواند باعث ایجاد پریتونیت یا التهاب پرده صفاق شود. از علائم آن می‌توان به تب، افزایش درد شکمی، کمردرد، فشار لگن، سکسکه، ضربان قلب سریع و بی‌قراری اشاره کرد که باید پس از مشاهده آن‌ها بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید. درصورتی‌که زمان زیادی از عمل بای پس معده نگذشته باشد، معمولا برای درمان جراحی ترمیمی صورت می‌گیرد.

- لخته شدن خون

پس از بای پس معده احتمال خطر ترومبوز ورید عمقی یا آمبولی ریوی حدود 1٪ است. این عارضه در صورت عدم درمان به‌موقع می‌تواند حتی منجر به مرگ شود. بنابراین با مشاهده علائم التهاب و تورم، قرمزی، درد و بی‌حسی به‌خصوص در دست‌ها و پاها به پزشک اطلاع دهید. بسته به اندازه لخته خون و محل آن درمان دارویی یا جراحی انجام می‌شود.

- عفونت محل برش جراحی

با وجود اینکه جراحی لاغری بای پس معده به‌صورت لاپاروسکوپی انجام می‌شود اما به احتمال 1% و 5% به ترتیب خطر بروز عفونت و خونریزی داخلی وجود دارد. باید بدانید که در صورت عدم درمان به‌موقع عفونت با آنتی‌بیوتیک‌ها و بی‌توجهی به علائم تب، التهاب و قرمزی، سرگیجه و افزایش ضربان قلب، ممکن است با مرگ بافتی محل زخم، عفونت داخلی گسترده یا حتی مرگ مواجه شوید.

از دیگر عوارض کوتاه‌مدت این عمل جراحی لاغری می‌توان به خون‌ریزی بیش‌ازحد، واکنش‌های جانبی به بیهوشی و مشکلات ریوی یا تنفسی اشاره کرد که در مورد جراحی‌های دیگر نیز شایع هستند.

از عوارض بلندمدت جراحی لاغری بای پس معده چه می‌دانید؟

کاهش وزن سریع بعد از بای پس معده ناخودآگاه در بلندمدت با خطرات سلامتی زیر همراه است:

- انسداد روده

ممکن است در اثر فتق داخلی یا ایجاد بافت اسکار و چسبندگی شکمی بخشی از روده باریک مسدود شود. این نوع انسداد می‌تواند در هر زمانی و در حدود 5% از بیماران رخ ‌دهد. اگر این عارضه به‌موقع درمان نشود خطر کاهش خون‌رسانی به روده، مرگ بافتی و سوراخ شدن روده و حتی مرگ وجود دارد. خوشبختانه بسیاری از انسدادهای بعد از جراحی لاپاراسکوپی اغلب با یک اتساع آندوسکوپیک ساده درمان می‌شوند.

- سندرم دامپینگ

این سندرم زمانی اتفاق می‌افتد که بعد از جراحی لاغری بای پس معده، قسمت‎های جامد غذا بدون هضم شدن مستقیماً از معده به روده کوچک وارد شوند. اصولا سندرم دامپینگ در دو بازه زمانی 15 تا 20 دقیقه (دامپینگ زودهنگام) یا 1 تا 3 ساعت (دامپینگ دیرهنگام) بعد از غذا خوردن با علائم نفخ و گرفتگی شکمی، حالت تهوع و استفراغ، اسهال، تپش قلب، تعریق و لرزش و غش کردن بروز می‌کند. معمولاً با ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی قابل رفع است.

- انسداد مجاری کیسه معده به روده کوچک

در حدود 20٪ از کسانی‌که این عمل جراحی لاغری را انجام می‌دهند، احتمال بروز این عارضه توسط یک تکه غذا وجود دارد و شایع‎ترین علامت آن استفراغ است. برای حل مشکل معمولا از روش آندوسکوپی استفاده می‌شود.

- کمبودهای تغذیه‌ای

از‌آنجایی‌که عمل بای پس معده باعث تغییر آناتومی معده و روده می‌شود، می‌تواند منجر به سوءجذب و کمبود تعدادی از ویتامین و مواد معدنی مانند ویتامین‌های B1 و B12 و آهن و کلسیم شود. بنابراین مهم است که شما به طور منظم مولتی‌ویتامین مصرف کنید و آزمایش خون بدهید.

- سنگ صفرا

معمولا بعد از گذشت 2 تا 3 سال از جراحی لاغری بای پس معده، حدود 8% از بیماران دچار سنگ صفرا می‌شوند. در صورت مشاهده علائم سوءهاضمه، درد در قسمت فوقانی شکم، حالت تهوع و استفراغ، رفلاکس معده و نفخ مداوم حتما به پزشک اطلاع دهید چراکه معمولا مانند سنگ کلیه با یک جراحی کوتاه برطرف می‌شود.

- فتق هیاتوس

فتق هیاتوس هنگامی اتفاق می‌افتد که بخشی از معده از طریق دیافراگم به داخل قفسه سینه وارد شود. علامت اصلی آن رفلاکس اسید معده به مری است و ممکن است مدت طولانی بعد از بای پس معده به علت برش‌های ایجاد شده رخ دهد.

از دیگر عوارض بلندمدت عمل بای پس معده می‌توان به افتادگی پوست، بروز زخم معده یا روده و سوراخ شدن معده اشاره کرد.

سخن آخر

ازآنجایی‌که احتمال بروز همه این عوارض جانبی بسیار پایین است و به‌ندرت باعث مرگ می‌شوند، جای هیچ نگرانی نیست. همه‌چیز به مهارت پزشک و جراح شما بستگی دارد که خوشبختانه دکتر علی امیر احمدی به‌عنوان متخصص و جراح بای پس معده از بهترین‌ها هستند. به خاطر داشته باشید که عوارض چاقی اصلا قابل مقایسه با عوارض ذکر شده نیستند و انجام این جراحی لاغری در هر صورت ارجحیت دارد.



:: برچسب‌ها: جراحی لاغری ,
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

تعريف گياه‌خواری

گیاه‌خواری سبكی از تغذيه و نوعي رژيم لاغری محسوب می‌شود كه در آن، شخص از مصرف مواد و محصولاتی نظير گوشت قرمز، گوشت سفيد ماكيان و پرندگان، گوشت شكار، انواع ماهی، صدف و به طور كلي هرگونه محصول حيوانی امتناع كرده و مصرف انواع ميوه‌ها، سبزيجات، حبوبات، دانه‌ها و خشك‌بار را جایگزين آنها می‌كند.

سبک‌های مختلف گياه‌خواری

گياه‌خواری به سبک‌های گوناگون اجراء می‌شود كه در ادامه آنها را شرح خواهيم داد:

گياه‌خواری شير و تخم مرغ: كه در اين روش فرد از هيچ گوشت حيوانی استفاده نمی‌كند ولي محصولات حيوانی نظير انواع لبنيات و تخم‌مرغ را می‌خورد.

گياه‌خواری شير: كه شبيه گياه‌خواری شير و تخم‌مرغ است با اين تفاوت كه در آن تخم‌مرغ مصرف نمی‌شود.

گياه‌خواری تخم مرغ: كه شير و لبنيات از اين رژيم حذف می‌شود ولي تخم‌مرغ در سبد غذايی اين رژيم باقی می‌ماند.

خام گياه‌خواری كه در آن هيچ فرآورده حيوانی مصرف نمی‌شود. در واقع خام گياه‌خواری شكل بسيار سخت‌گيرانه گياه‌خواری است كه هر نوع مصرف محصولات حيوانی را ظالمانه تلقی كرده و آن را محكوم می‌كند. طرفداران آن حتي مصرف ساير فراورده‌های حیوانی از جمله عسل، گلوتن، قرمز دانه مكزيكی(کارمین)، پپسین، انواع ویتامین D3، شِلاک، آلبومین و کازئین را نيز بر خود ممنوع و قدغن می‌کنند. آنها معتقدند که مصرف انواع فراورده‌های حیوانی می‌تواند سلامتی‌شان را در معرض خطر قرار داده و برای محیط ‌زیست  عواقب  جبران‌ناپذیری در بر داشته باشد.

نقدی بر گیاه‌خواری و خام گیاه‌خواری

   پژوهش‌ها حاکی از آن هستند که رژیم‌های گیاه‌خواری و خام گیاه‌خواری فاقد چربی‌های اشباع‌شده و کلسترول و در مقابل دارای مقادیر زیادی ویتامین، مواد معدنی، فیبر و گیاهان مقوی و سالم هستند. هر دوی این رژیم‌ها سرشار از مواد مغذی از جمله میوه‌ها، سبزیجات، دانه‌ها، غلات کامل، خشک‌بار و فراورده‌های سویا هستند اما اگر کسی بدون برنامه‌ درست از این رژیم‌ها تبعیت کند بدنش با کمبودهای جدی از جمله کمبود آهن، کلسیم و کمبود ویتامین D مواجه خواهد شد.

   طرف‌داران هر دو رژیم، کمبود ویتامین B12 و اسیدهای چرب  امگا3 دارند ولی کمبود این مواد در رژیم خام گیاه‌خواری بیش از رژیم گیاه‌خواری است. تحقیقات نشان داده‌اند که  اگر هر یک از این رژیم‌ها  به‌ درستی تنظیم شوند، استفاده از آنها در تمام مراحل زندگی مجاز است در غیر اینصورت بدن با کمبودهای امگا3، ویتامین D، ویتامین B12، و کمبود آهن و کلسیم مواجه شده و سلامت جسم و روان مختل خواهد شد. بنابراین چنانچه  طرفداران این رژیم‌ها تمایل داشته باشند  به  این سبک تغذیه روی بیاورند، لازم است از پزشک و متخصص این حوزه کمک بگیرند و مکمل‌های لازم را مصرف کنند.

   مطالعات محدود دیگری ثابت کرده‌اند که رژیم‌های گیاه‌خواری و خام گیاه‌خواری در ابتلاء به برخی بیماری‌ها نیز تفاوت اندکی دارند، مثلاً خام گیاه‌خواران کمتر از گیاه‌خواران در معرض ابتلاء به دیابت نوع دو، بیماری‌های قلبی و انواع سرطان قرار می‌گیرند. همچنین شاخص توده بدنی (BMI) خام گیاه‌خواران کمتر از گیاه‌خواران است؛ از اینرو هر چه  سن‌شان افزایش یابد، کمتر دچار افزایش وزن  می‌شوند. البته توصیه به استفاده از هر دوی این رژیم‌ها مستلزم تحقیقات بیشتر است و با قطعیت  نمی‌توان درباره مزایا و معایب رژیم گیاه‌خواری صحبت نمود، بلکه لازم است مضرات خام گیاه‌خواری یا گیاه‌خواری را نیز در نظر گرفت.

نتیجه‌گیری

   با توجه به اینکه رژیم گیاه‌خواری و خام گیاه‌خواری قوانین سختگیرانه‌ای دارند و علیرغم نیاز بدن، مصرف پروتئین و گوشت حیوانی در آنها  قدغن است، ممکن است در صورت پایبندی به این رژیم‌ها، بدن‌تان در معرض انواع کمبودها قرار بگیرد؛ بنابراین چنانچه قصد دارید از این رژیم‌ها به عنوان روشی برای لاغری و کاهش وزن استفاده کنید، توصیه می‌شود  قبل از هرگونه اقدام خودسرانه و تدوین برنامه گیاه‌خواری به تنهایی، با یک متخصص این حوزه مشورت کنید و چنانچه او مقید بودن به این رژیم را برایتان بی ضرر تشخیص داد، از برنامه مخصوص آنها استفاده و تبعیت کنید. 



:: برچسب‌ها: رژیم گیاه خواری , گیاه خواری , رژیم غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

تا چه اندازه احتمال بروز عوارض جانبی بعد از عمل اسلیو معده وجود دارد؟

مطالعه‌ای در سال 2010 در دانشگاه استنفورد انجام شد و نشان داد که میزان متوسط ​​مرگ‌و‌میر ناشی از این جراحی فقط 0.8٪ است. این عدد یعنی کمتر از 1 نفر در هر 1000 جراحی! باید بدانید که بسیاری از بیماران در این مطالعه به شدت چاق بودند و افراد به شدت چاق دارای میزان مرگ‌و‌میر بیشتری در ارتباط با هر روش جراحی هستند. مطالعه دیگری که توسط کلینیک کلیولند فلوریدا انجام شد نشان داد که عوارض عمل اسلیو معده در مقایسه با دیگر روش‌های جراحی کاهش وزن بسیار کمتر است.

عوارض شایع در طی 2 هفته اول پس از جراحی اسلیو معده

در طی 2 هفته اول بعد از جراحی ممکن است کمی به شما سخت بگذرد چراکه علاوه بر مواجهه با عوارض جانبی اولیه نیاز است با رژیم غذایی جدید خود سازگار شوید. از این عوارض شایع می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نشت در خط منگنه لبه بریده شده معده

در طول هفته اول پس از جراحی ترسناک‌ترین و جدی‌ترین عارضه، نشت پس از اسلیو معده است. به‌همین‌دلیل جراح معمولا قبل از پایان عمل و بخیه زدن چندین‌بار این ناحیه را چک می‌کند. طبق آمار احتمال بروز این عارضه حدود 2.4% است. در صورت مشاهده علائم تب، افزایش ضربان قلب و تنگی نفس به سرعت به پزشک خود اطلاع دهید. معمولا نوع درمان این عارضه به این مسئله بستگی دارد که چقدر از عمل اسلیو معده گذشته باشد. در کمتر از 3 روز اصولا لاپاراسکوپی اکتشافی انجام می‌شود و در صورت نیاز جراحی ترمیمی صورت می‌گیرد. در صورت گذشت 8 روز یا بیشتر، ازآنجایی‌که روند التهاب آغاز شده جراحی معمولاً انجام نمی‌شود و اغلب به کمک شستشو، استنت و ایجاد مسیر تغذیه مشکل برطرف می‌شود.

ترومبوز (لخته شدن خون)

لخته شدن خون پس از هر عمل جراحی در صورت عدم درمان سریع می‌تواند تهدیدکننده زندگی باشد. این مشکل معمولا در طی جراحی در اثر آسیب به یک رگ خونی سالم ایجاد می‌شود و پس از جراحی با عدم تحرک تشدید می‌شود. خطر ابتلا به ترومبوز ورید عمقی پس از اسلیو معده کمتر از 1% است. از علائم ترومبوز می‌توان به تورم، درد، قرمزی و بی‌حسی به‌خصوص در دست‌ها و پاها اشاره کرد. درمان آن معمولا به اندازه و محل لخته شدن خون بستگی دارد و گاهی علاوه‌بر مصرف دارو به جراحی نیز نیاز دارد.

انسداد دهانه معده

التهاب دهانه معده و انسداد حاد یا مزمن آن مانع از ورود صحیح غذا به معده یا روده می‌شود. احتمال بروز این عارضه در حدود 3.5٪ از بیماران وجود دارد و اغلب با یک اتساع آندوسکوپیک ساده درمان می‌شود. در صورت انسداد مزمن جراح احتمالا بای‌پس معده انجام می‌دهد. اگر در هنگام غذا خوردن مشکل در بلعیدن یا تهوع و استفراغ دارید، بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید.

عفونت محل زخم

عفونت محل برش می‌تواند پس از هرگونه عمل جراحی اتفاق بیافتد. درصورتی‌که این عارضه به‌موقع با آنتی‌بیوتیک و شستشوی محل زخم درمان نشوند، ممکن است مرگ بافتی، عفونت گسترده و حتی مرگ رخ دهد. معمولا بعد از اسلیو معده در 10% تا 15% از بیمارن احتمال بروز این عارضه وجود دارد. در صورت داشتن علائم تب، قرمزی در محل برش، افزایش ضربان قلب، سرگیجه یا سبکی سر بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید.

عوارض شایع بلندمدت بعد از جراحی اسلیو معده و راه‌های درمان آن‌ها

عوارض بلندمدت بعد از اسلیو معده با وجود اینکه خوشایند نیستند اما معمولا تهدیدکننده زندگی محسوب نمی‌شوند. از این عوارض می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کمبودهای تغذیه‌ای

به علت اینکه حدود 20% از حجم معده پس از جراحی اسلیو باقی می‌ماند، احتمالا با مشکلات کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی روبه‌رو خواهید شد. طبق آمار نیز در حدود 12٪ از بیماران احتمال بروز این عارضه و یبوست پس از اسلیو معده وجود دارد. پس در صورت مواجهه با علائم رنگ‌پریدگی پوست، خستگی، ریزش مو، سرگیجه، یبوست، خونریزی بیش‌ازحد در دوران قاعدگی و عدم تمرکز حتما به پزشک خود اطلاع دهید تا با تجویز مکمل‌ها و یک رژیم غذایی مناسب درمان شوید.

سنگ صفرا

بروز سنگ صفرا در 23% از بیماران به‌خصوص پس از گذشت 2 سال از اسلیو معده شایع است. به‌محض مشاهده علائم درد در قسمت فوقانی شکم و کمر، حالت تهوع، استفراغ، سوءهاضمه، رفلاکس معده، نفخ و گاز روده حتما به پزشک خود اطلاع دهید. معمولا این عارضه با یک جراحی ساده رفع می‌شود.

رفلاکس اسید معده به مری

رفلاکس پس از عمل اسلیو معده طبق آمار در 47٪ بیماران رایج است. اگر با علائم آن مواجه شدید پزشک می‌تواند با داروهای مختلف مهارکننده‌های پمپ پروتون به‌راحتی آن را کنترل و رفع کند. در صورت عدم درمان به‌موقع، رفلاکس بیش‌ازحد می‌تواند منجر به زخم معده یا مری شود. زخم معده معمولا در حین آندوسکوپی فوقانی پس از خونریزی بیمار (با علائم مدفوع تیره رنگ یا خون در استفراغ) یا با احساس درد مزمن در ناحیه معده تشخیص داده می‌شود.

از دیگر عوارض عمل اسلیو معده می‌توان به بروز آبسه بر روی طحال به‌دلیل نشت محتویات معده یا روده (معمولا با جراحی درمان می‌شود)، فتق در محل برش در ماه‌ها و سال‌ها پس از لاپاراسکوپی و چسبندگی شکمی اشاره کرد.

سخن آخر

با وجود این عوارض جانبی، هنوز هم از نظر پزشکی انجام جراحی اسلیو معده برای افراد چاق ارجحیت دارد چراکه درصد بروز هرکدام از آن‌ها بسیار پایین است و معمولا پزشکان حاذقی چون دکتر علی امیر احمدی به‌عنوان متخصص و جراح اسلیو معده به گونه‌ای حین و پس از جراحی عمل می‌کنند که احتمال عوارض شما به حداقل میزان ممکن می‎‌رسد. فراموش نکنید که عوارض چاقی بسیار جبران‌ناپذیرتر از عوارض احتمالی جراحی اسلیو معده است!



:: برچسب‌ها: جراحی لاغری , عوارض اسلیو معده ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

چند حقیقت مهم در مورد قرار دادن بالون در معده

قرار دادن بالون یا بادکنک سیلیکونی نرم در معده، یکی از روش های قدیمی برای کمک به لاغر شدن انسان ها بوده است. در این روش زمانی که بالن درون معده قرار می گیرد، حجم زیادی از معده را اشغال می کند. به همین دلیل فرد سریع احساس سیری کرده و دیگر تمایلی به خوردن غذا نخواهد داشت. به طور کلی بالون معده را می توانیم یک روش کوتاه مدت برای رسیدن به لاغری به شمار آوریم.

افرادی که تمامی روش های لاغری را امتحان کرده اند، اما موفق نشده اند به نتیجه مطلوب خود دست یابند، با انتخاب این روش درمانی می توانند به راحتی در یک زمان کوتاه، به لاغری و تناسب اندام برسند. این روش در گذشته میان افرادی که از چاقی رنج می بردند، بسیار رایج بود. اما به دلیل داشتن عوارض بالا، امروزه روش جراحی بالون معدهمنسوخ شده است. 

از سوی دیگر روش های جراحی لاغری جدیدتریو بدون عارضه کشف شده اند، که به افراد چاق کمک می کنند بدون کمترین دردسری لاغر شوند. از میان تمامی این روش های لاغری جدید باید به جراحی اسلیو معده، جراحی بای پس معده و موارد دیگر اشاره کنیم. معمولا افرادی که تمایل دارند در کوتاه ترین زمان ممکن به تناسب اندام دست یابند، به سراغ جراحی های لاغری می رود. 

آیا روش بالون معده برای لاغری مناسب است؟

قرار دادن بالون در معده با استفاده از دستگاه اندوسکوپ انجام می شود. پزشک ابتدا بالون را وارد معده می کند، و پس از آن، آن را با مایعات بی خطر پر می کند. بالون بزرگ شده درون معده قادر است به میزان زیادی حجم معده را در برگرفته و منجر به کاهش اشتها در فرد شود. این روش ساده کمک میکند تا افراد چاق قادر باشند به راحتی وزن خود را کاهش دهند.

در گذشته افرادی که از اضافه وزن بیش از اندازه برخوردار بودند، از روش بالون معده برای لاغری استفاده می کردند. این دسته از افراد کسانی بودند که تمامی تمرینات ورزشی را انجام داده و از رژیم غذایی مناسب برخوردار بودند، اما هیچ یک از این روش ها منجر به کاهش وزن آنها نمی شد. از این رو با مراجعه به پزشک متخصص، اقدام به قرار دادن بالون در معده خود به مدت 6 ماه می نمودند، تا وزن خود را کاهش دهند. 

پس این روش درمانی برای افراد خاصی مناسب بوده است. افرادی که هیچ گونه سابقه بیماری یا جراحی معده نداشتند، یا افرادی که آمادگی و انگیزه ایجاد تغییر در سبک زندگی خود را داشتند، با استفاده از روش جراحی بالون معده به لاغر شدن خود کمک می کردند. بهتر است این نکته را نیز به خاطر داشته باشید، که تنها افرادی می توانند کاندید مناسبی برای این روش جراحی به شمار روند، که بیش از حد چاق باشند.

از سوی دیگر افرادی که از جراحی لاغری می ترسند، یا نمی توانند از روش های دیگر برای رسیدن به لاغری استفاده کنند، می توانند از این روش موقتی برای رسیدن به تناسب اندام خود استفاده کنند. 

چرا قرار دادن بالون در معده روشی منسوخ شده است؟

در ابتدا به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در مورد روش بالون معده، پزشکان تصور می کردند که این روش درمانی کم خطر و کم عارضه است. اما به مرور زمان عوارض زیاد این روش جراحی لاغری در بیماران مشاهده شد. از آن پس بیشتر پزشکان و جراحان لاغری از قرار دادن بالون در معده خودداری کردند. از جمله عوارضی که منجر به منسوخ شدن این روش درمانی گردید، باید به موارد زیر اشاره کنیم:

ایجاد ناراحتی در معده

رفلکس اسید در معده

 کاهش وزن کم

بروز شکم درد و کمر درد

تهوع و استفراغ

ایجاد عفونت در معده 

بروز مشکلات و مسائل هضم 

انسداد ورود غذا به معده 

البته با تمام عوارضی که برای روش بالون معده بیان نمودیم، لازم است به این مسئله نیز اشاره کنیم که این روش درمانی از مزایای خاصی نیز برخوردار است. اما چون عوارض این روش جراحی بیشتر است، مزایای آن چندان قابل توجه به شمار نمی رود. از جمله مزایایی که می توانیم برای این روش لاغری بیان کنیم، موقتی بودن، قابلیت بازگشت، بدون نیاز به جراحی، و کاهش بیماری های مختلف بعد از لاغری است.



:: برچسب‌ها: عوارض بالون معده , جراحی لاغری , عمل چاقی , دکتر علی امیراحمدی ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

گروه‌هاي اصلي مواد غذايي

گروه نان و غلات

مواد غذایی از جمله نان، برنج، ماکارونی، رشته، گندم، جو و ذرت در این گروه قرار دارند كه منبع کربوهيدرات‌هاي پيچيده، فيبر و همچنين ويتامين‌هاي گروهB ، آهن و پروتئين هستند و نقش تأمين انرژي را در بدن ايفا مي‌كنند.

گروه سبزي‌ها

انواع سبزي‌هاي برگ‌دار، انواع کلم، هويج، بادمجان، نخود سبز، لوبيا سبز، انواع کدو، فلفل، قارچ، خيار، گوجه فرنگي، پياز و سيب‌زميني در این گروه دسته‌بندي مي‌شوند كه در مقايسه با سايرگروه‌ها داراي انرژي و پروتئين کمتر و فيبر، ویتامین‌هایA ،B ، C و مواد معدني از جمله پتاسيم و منيزيم بيشتري هستند.

گروه میوه‌ها

انواع میوه‌ها، آب‌ميوه‌هاي طبيعي، کمپوت ميوه و ميوه‌هاي خشک ( خشک‌بار)، در این گروه جای دارند كه در مقايسه با گروه‌هاي ديگر، انرژي و پروتئين کمتر و فيبر، ويتامين و مواد معدني بيشتري دارند.

گروه گوشت و حبوبات

انواع گوشت قرمز،گوشت سفيد، تخم مرغ، حبوبات و مغزها در اين گروه دسته‌بندي مي‌شوند و نقش مهمي در تأمين پروتئين بدن دارند. مواد غذايي اين گروه علاوه بر پروتئين كه ماده سازنده بدن است و از اسيدهاي آمينه ضروري و غيرضروري تشکيل شده‌است، داراي دو عنصر مهم  و ضروري؛ يعني آهن و روي هستند كه  براي رشد و ترميم بافت‌هاي بدن و خون‌سازي لازمند.

گروه شیر و لبنیات

شير و فرآورده‌هاي آن از جمله ماست، پنير، كشك و بستني در این گروه قرار دارند كه  مهم‌ترین منبع تأمین کلسیم مورد نیاز بدن هستند و در تشکيل استخوان، دندان و استحکام آنها نقش مؤثري ايفا مي‌كنند. اين گروه همچنين داراي كلسيم، فسفر، پروتئين، ويتامينB2، ويتامينB12، ويتامين A و ساير مواد مغذي از جمله ويتامينA  است كه  براي رشد و سلامت پوست مفيد است.

گروه چربي‌ها( روغن و كره)

رژيم غذايي سالم، مصرفِ زياد روغن را توصيه نمي‌كند و ترجيح اين است كه مصرف چربي و قند به حداقل برسد. همچنين بهتر است به جای روغن‌های چرب گیاهی(مارگارين)، از جایگزین‌هایی مانند روغن زیتون استفاده شود و مصرف غذاهای سرخ‌کردنی به حداقل برسد؛ چرا كه فاقد ارزش غذایی است كه به آن غذاي «کالری خالی» مي‌گويند. برای داشتن رژیم غذایی سالم و وزن متعادل، علاوه بر موارد فوق، مصرف الکل، غلات تصفیه‌شده، چربی‌های جامد، چربی‌های اشباع، چربی‌های ترانس، نمک و قند نيز بايد به نازل‌ترين حد  ممكن  برسد.

بنابراين رژیم غذایی سالم، رژیمی است که  2000 كالري روزانه مورد نياز بدن يك فرد سالم را به او برساند و همه مواد مورد نياز و ضروري بدن را به منظور حفظ حيات و تندرستي تأمين كند. البته لازم به ذكر است كه میزان دقیق کالری مورد نیاز هر فرد به نسبت سن، جنسیت و فعالیت بدنی‌اش تعيين مي‌شود؛ مثلاً ورزش‌كاران به كالري بيشتري نياز دارند.

چرا رژیم غذایی مناسب اهميت دارد؟

اندام‌ها و بافت‌های بدن برای كاركرد درست نیاز به تغذیه‌ مناسب دارند؛ در غیر این‌صورت بدن مستعد بیماری، عفونت، خستگی، عملکرد ضعیف، دیابت، چاقی، بیماری‌های قلبی و انواع سرطان مي‌شود، ضمن آنكه تقريباً همه مواد غذايي خاصيت مقابله با عوامل بيماري‌زا را دارند.

رژیم لاغری

رژیم لاغری نوعي سبك تغذيه به منظور كاهش وزن است. گرچه این روش برای افراد چاق مفید است ولی به صورت بالقوه مي‌تواند برای افراد معمولی خطرناک باشد. بنابراين پزشك يا متخصص تغذيه تعيين مي‌كند كه چه کسی باید رژیم لاغری بگیرد. علاوه  بر اين، عموماً یک سوم افرادی که به منظور کاهش وزن، از رژيم‌هاي سخت لاغري كه با تركيب نادرست غذاها همراه اند، استفاده مي‌كنند، كاهش وزن بدن‌شان پس از چند هفته متوقف مي‌شود و دوباره دچار افزايش وزن مي‌شوند. از اينرو پس از مدتی انگیزه اولیه‌ را از دست داده و مجدداً به وزن سابق و گاهي حتي بيشتر از وزن سابق باز مي‌گردند. ضمن آنکه  چنین رژیم‌های نادرست و غیر اصولی‌ای مانند رژیم‌های لاغری سریع، براي سلامتي تهديد محسوب شده و مشكلات بزرگي ایجاد می‌کنند.

فوايد و معايب رژیم کتوژنیک

رژیم كتوژنيك (رژیم كتون)، به معنای مصرف بیشتر کتون است. کتون ماده‌ای است که از سوختن چربی کبد به وجود می‌آید و انرژی مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. این حالت زمانی رخ می‌دهد که بدن قادر به تأمین انرژی از سوختن قند(گلوکز) نباشد؛ یعنی مصرف كربوهيدرات که حاوی  قند هستند باید به حداقل ممكن برسد و مصرف چربی افزایش یابد تا بدن انرژي مورد نياز سوخت و ساز خود را از شکستن اسیدهای چرب حاصل کند.

   نکته جالب در این رژیم، تغییر طعم و بوی دهان است؛ به طوری که به دلیل وجود ترکیبات آروماتیک(خوشبو کننده)، دهان بوی میوه می‌گيرد.

رژيم كتوژنيك اولین بار در سال 1920 برای درمان کودکان مبتلا به صرع و تشنج ابداع و استفاده شد. طی تحقیقات دانشمندان دريافتند که استفاده از رژیمی با کربوهیدارات كم و چربی زياد، حملات تشنج را در کودکان کاهش داده یا متوقف مي‌کند. سپس اطلاعات بدست آمده از بیمارانی که تحت رژیم کتوژنیک قرار داشتند، نشان داد كه اين رژيم كارآمد است و از اينرو استفاده از رژیم كتوژنيك گسترش یافت و مورد استقبال عمومی قرارگرفت.

از فواید این رژیم این است که طرفداران آن معتقدند به وسیله رژیم کتوژنیک کاهش وزن بهتر، اشتهای کمتر و شفافیت ذهنی بیشتری را تجربه کرده‌اند. اما عده‌ای از پزشکان و محققان حوزه پزشكي و سلامت، به مناسب بودن این رژیم به دیده شک می‌نگرند و شواهدی مبتنی بر عدم کارایی آن برای همه افراد در دست دارند.  

از آنجایی‌که رژیم کتوژنیک، یک رژیم پزشکی است که باید مطابق اصول صحیح و برای اهداف خاصی مورد استفاده قرار گیرد، استفاده طولانی مدت از آن، سودمند نیست، ضمن آنکه استفاده مداوم از آن که به معنای کاهش مصرف کربوهیدرات است، می‌تواند سردرد، یبوست، مشکلات تنفسی و دیگر مشکلات ایجاد کند. بنابراین این رژیم برای همه  از جمله افرادی که به دنبال ورزش حرفه‌ای، تخصصی  و افزایش مقدار ماهیچه هستند، مناسب نیست.

نتیجه‌گیری

همانطور که گفته شد گرچه این رژیم جزو رژیم‌های کاربردی دسته‌بندی شده که برای افراد چاق و مبتلا به دیابت نوع دو مناسب و در همه‌جا از محبوبیت برخوردار است اما برای همه افراد مناسب نیست. مراقبت‌کنندگان از سالمندان و کودکان قبل از به کار بردن رژیم کتوژنیک برای این افراد یا بیماران دارای مشکلات زمینه‌ای، بهتر است با یک متخصصِ این حوزه مشورت نموده و سپس از آن برای این دسته از افراد استفاده کنند.



:: برچسب‌ها: رژیم کتوژنیک , رژیم لاغری , رژیم غذایی سالم ,
:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

در عمل اسلیو معده چه فرآیندی صورت می‌گیرد؟

برای افرادی که شاخص توده بدنی بالای 35 دارند، عمل اسلیو معده مناسب است و موثر واقع می‌شود. شاید برای شما سوال باشد که چرا این عمل به نام اسلیو معده نامگذاری شده است. در عمل اسلیو معده حدود 70 درصد معده از شکم خارج و برداشته می‌شود و شکل ظاهری آنچه از معده باقی می‌ماند، شبیه به آستین است. ترجمه آستین به زبان انگلیسی اسلیو می‌شود؛ بنابراین این جراحی لاغری را به نام اسلیو معده می‌خوانند.

اشتهای بیمارانی که تحت عمل اسلیو معده قرار گرفته‌اند، به شدت کاهش می‌یابد و کمتر گرسنه می‌شوند.

نحوه انجام عمل چاقی با روش بای پس معده

در عمل بای پس معده، معده و روده هر دو دستخوش یکسری از تغییرات می‌شوند. در این جراحی لاغری، معده به دو قسمت بزرگ و کوچک تقسیم می‌شود و از این طریق ظرفیت معده کاهش پیدا می‌کند. روده در عمل بای پس معده تغییر می‌کند و طول آن تا حد زیادی کم می‌شود. بخشی از روده که کوتاه می‌شود به قسمت کوچک معده یا معده کوچکِ جدید متصل می‌شود. این تغییرات در معده و روده باعث می‌شود موادغذایی سریع‌تر به روده راه پیدا کند و دفع شود.

با مزایا و معایب جراحی‌های بای پس معده و اسلیو معده آشنا شوید.

بهتر بودن هر یک از عمل‌های بای پس و اسلیو معده به وضعیت جسمانی و نظر پزشک شما بستگی دارد اما قطعا دانستن اطلاعات زیر برای تصمیم‌گیری صحیح شما موثر خواهد بود.

اگر شما قبل از جراحی لاغری خود با رفلاکس معده دست و پنجه نرم می‌کردید، بهتر است عمل بای پس را انتخاب کنید زیرا احتمال ایجاد رفلاکس معده پس از بای پس به مراتب از اسلیو معده کمتر است.

هزینه عمل بای پس معده به دلیل فرایند پیچیده‌ و مدت زمان طولانی که دارد از هزینه اسلیو معده بیشتر است و برای افرادی که بودجه محدودی دارند مناسب نیست.

بای پس و اسلیو معده هر دو از طریق جراحی لاپاروسکوپی قابل انجام هستند اما عمل اسلیو ساده‌تر از بای پس انجام می‌شود. در اسلیو معده تنها معده مورد جراحی قرار می‌گیرد اما در بای پس علاوه بر معده، بخشی از روده کوتاه و جدا می‌شود.

فرایند کاهش وزن در عمل بای پس معده سریع‌تر از اسلیو معده رخ می‌دهد و شما پس از گذشت یک سال تغییر وزن خود را شاهد هستید. در اسلیو معده کاهش وزن با سرعت کمتری اتفاق می‌افتد و ممکن است حدود دو سال زمان ببرد.

با توجه به آنکه عمل بای پس معده نسبت به اسلیو معده سنگین‌تر است، مدت زمان بستری شما در بیمارستان نسبت به اسلیو معده طولانی‌تر و بیشتر خواهد بود.

یکی از برتری‌هایی که عمل اسلیو معده بر بای پس معده دارد، میزان جذب مواد مغذی است. اغلب کسانی که جراحی لاغری آنها از نوع بای پس است بعد از عمل نیاز دارند تا ویتامین و عناصر مغذی مصرف کنند. در اسلیو معده چنین حالتی وجود ندارد زیرا مواد مغذی به طور کامل جذب بدن می‌شوند و نیازی به مصرف آنها به‌طور جداگانه نیست.

اگر دوست دارید به میزان بیشتری کاهش وزن داشته باشید بای پس معده برای شما جراحی لاغری مناسب‌تری خواهد بود. به طور کلی در بای پس معده هر فرد بین 60 تا 80 درصد وزن خود را از دست می‌دهد و در اسلیو معده کاهش وزن بین 50 تا 70 درصد است.

مدت زمان جراحی لاغری در عمل بای پس معده از اسلیو معده بیشتر است و حدود سه ساعت طول می‌کشد. این مقدار زمان برای اسلیو معده کمتر است و این عمل چاقی حدود 2 ساعت زمان لازم دارد.

بای پس معده و اسلیو معده مانند عمل مینی بای پس هر دو نوعی از جراحی لاغری هستند که در جهت کاهش وزن بسیار موثر عمل می‌کنند. اگر برای انتخاب یکی از این دو عمل دچار تردید هستید باید با پزشک متخصص خود مشورت کنید تا بر‌اساس شرایط و وضعیت جسمانی که دارید، شما را راهنمایی کند. کسب اطلاعات از مزایا و معایب این عمل‌ها تا حد زیادی به شما کمک می‌کند تا تصمیم مناسب‌تری بگیرید. به طور مثال باید بدانید که بای پس معده از نظر میزان و سرعت کاهش وزن بر اسلیو معده برتری دارد. از طرفی اسلیو معده نسبت به بای پس معده کم‌هزینه‌تر و ساده‌تر است و مدت زمان لازم برای انجام آن کمتر است.



:: برچسب‌ها: جراحی لاغری , اسلیو معده , بای پس معده , کاهش وزن , لاپاراسکوپی , دکتر علی امیراحمدی ,
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 13 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

رژيم غذايي كتوژنيك چيست؟

رژیم کتوژنیک یک رژیم حاوی کربوهیدرات کم و چربی زیاد است که به منظور لاغری سریع، کاهش وزن و بهبود سلامت استفاده می‌شود و در سراسر دنیا از محبوبیت خاصی برخوردار است. تحقیقات حاکی از آن بوده‌اند که رژیم غذایی کتو در کاهش چربی شکمی مؤثر واقع شده و در بهبود بیماری‌هایی نظیر دیابت نوع دو و اختلال شناختی موفق عمل کرده‌است.

اصول رژیم کتوژنیک

اصل کلی در رژیم کتوژنیک بر این مبنا قرار دارد که مصرف کربوهیدرات کم (کمتر از 50 گرم در روز)، مصرف چربی زیاد(چربی جایگزین کربوهیدرات) و مصرف پروتئین به اندازه باشد. دلیل نام‌گذاری این رژیم این است که به دلیل کاهش مصرف کربوهیدرات و جایگزین شدن چربی به جای آن به عنوان منبع تأمین انرژی، بدن انرژی مورد نیاز خود را مستقیماً از چربی بدست می‌آورد که به این فرایند کتوزیس(Ketosis) می‌گویند؛ یعنی بدن به جای گلوکز از مولکول‌های موجود در کبد حاصل از سوخت چربی سوخت و انرژی مورد نیاز را دریافت می‌کند.

اگرچه برخی معتقدند که مصرف چربی زیاد (به دلیل کالری بالا) برای سلامت مضر است ولی تحقیقات نشان داده‌اند که رژیم کتوژنیک نسبت به رژیم‌های کم‌چرب، تأثیر بیشتری در کاهش وزن و کاهش اشتها دارد.

اولین گام در کاهش کربوهیدرات و رسیدن به وزن مطلوب و ثابت نگه‌داشتن آن، یافتن میزان مورد نیاز کربوهیدرات بدن‌تان است تا بتوانید با توجه به بدن خود، کمتر از میزان مورد نیاز، آن را مصرف کنید.

انواع رژیم کتوژنیک

این رژیم به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که عبارتند از:

رژیم کتوژنیک استانداردSKD : در این روش، میزان مصرف کربوهیدرات کم(5 درصد)، چربی زیاد(75 درصد) و پروتئین متوسط(20 درصد) است.

رژیم کتوژنیک چرخه‌ایCKD: در این روش، در دوره‌های کوتاه‌مدت بین رژیم، فرد اجازه می‌یابد مقدار بیشتری کربوهیدرات مصرف کند(بعد از هر 5 روز محدودیت، 2 روز مصرف بیشتر).

رژیم کتوژنیک هدفمندTKD: در این روش، به هنگام ورزش می‌توان کربوهیدرات مصرف نمود.

رژیم کتوژنیک با پروتئین بالا: این روش تقریباً مشابه نوع استاندارد ولی با افزایش بیشتر پروتئین همراه است. درصد مصرف پروتئین 35 درصد، چربی 60 درصد و کربوهیدرات همان 5 درصد است.

نکته: رژیم چرخه‌ای و هدفمند، مناسب و محبوب ورزشکاران و بدن‌سازان می‌باشد.

غذاهای مجاز رژیم کتوژنیک

آووکادو،کلم بروکلی، گوجه فرنگی، قارچ، فلفل و سبزی های دارای بزرگ سبز

بادام، گردو، دانه کدو تنبل، بادام زمینی و دانه آفتابگردان

تخم مرغ

روغن نارگیل، روغن زیتون، روغن آووکادو، روغن کنجد و کره نارگیل

طعم دهنده‌های نعناع و لیمو 

کره بادام زمینی، کره بادام و کره پسته

گوشت گاو

گوشت مرغ و بوقلمون

لبنیات پرچرب؛ ماست، کره، خامه و پنیر پر چرب

ماهی‌های آزاد، شاه ماهی و ماهی خال مخالی

میوه‌های کم قند مانند انواع توت‌ها

نمک، فلفل، سرکه، آبلیمو و ادویه‌های تازه

نوشیدنی‌های مجاز رژیم کتوژنیک

آب ساده

آب گازدار

اسموتی تهیه شده از نارگیل، شیر نارگیل، کاکائو و آووکادو

چای سبز بدون قند

قهوه تلخ

نوشابه، آب‌میوه، چای‌های شیرین و نوشیدنی‌های ورزشی

ممنوعیت‌های رژیم کتوژنیک

آبجو

انواع نان و دونات

پاستا، اسپاگتی و نودل

حبوبات و انواع لوبیا، مانند لوبیا سیاه، لوبیا چشم بلبلی، لوبیا قرمز و عدس

روغن ذرت، مارگارین و کانولا

سس باربیکیو، سس‌های حاوی قند و سس‌های غلیظ

سیب‌زمینی، سیب‌زمینی شیرین، ذرت، نخود فرنگی، کدو تنبل و کدو اسکواش

شکر، بستنی، آب‌نبات و انواع شربت

غذاهای حاوی رنگ‌های مصنوعی، نگهدارنده‌ها و شیرین کننده‌های مصنوعی

فست فودها و گوشت‌های فرآوری‌شده مانند هات داگ

گندم، برنج، جو و محصولات گندم

مرکبات، انگور، موز و آناناس

مزایای رژیم کتوژنیک

رژیم کتوژنیک در ابتدا برای درمان بیماری‌های عصبی مانند صرع طراحی شد ولی بعدها وقتی که در بیماری‌هایی مانند دیابت نوع دو مورد استفاده قرار گرفت و موفقیت آن به اثبات رسید، محبوبیت بیشتری یافت. امروزه در بسیاری از بیماری‌ها به شرح زير این رژیم توصیه می‌شود:

آسیب‌های مغزی

آکنه و جوش

آلزایمر

بیماری قلبی

پارکینسون

سرطان

سندروم تخمدان پلی‌کیستیک

صرع

عوارض جانبی رژیم کتوژنیک

گرچه رژیم کتوژنیک در بسياري از موارد موفق عمل كرده است، با اين‌حال ممکن است عوارضی داشته باشد. یکی از عوارض اين رژیم، آنفولانزای کتو(Keto flu  ) نامیده می‌شود که  داراي علائم کاهش انرژی و عملکرد ذهنی، افزایش گرسنگی، اختلال خواب، حالت تهوع، اشكال در هضم  و کاهش عملکرد ورزشی است. به منظور پیش‌گیری از این مشکل،  به يك‌باره و ناگهاني مصرف كربوهيدرات را به حداقل  نرسانيد. بهتر است در روزهای اول شروع این رژیم، کربوهیدرات را به طور متعادل مصرف کنید و سپس به تدریج آن را کاهش دهید.

نکات مهم

از آنجایی‌که رژیم کتوژنیک تعادل آب و مواد معدنی را بر هم می‌زند، بنابراین افزودن نمک به وعده‌های غذایی یا مصرف مکمل‌های معدنی (3000 تا 4000 میلی گرم سدیم، 1000 میلی گرم پتاسیم،300 میلی گرم منیزیم) را فراموش نکنید.

رژیم غذایی کتوژنیک برای کسانی که دارای اضافه وزن  یا  مبتلا به دیابت هستند، فوق‌العاده است، اما برای ورزشکاران حرفه‌ای که قصد عضله‌سازی دارند و یا به دنبال افزایش وزن هستند، رژیم مناسبی نیست.

رژیم کتوژنیک هم مانند دیگر رژیم‌های غذایی، زمانی کارآمد خواهد بود که به مدت طولانی به آن پایبند باشید.



:: برچسب‌ها: رژِیم کتوژنیک , رژِم کتو , رژیم لاغری ,
:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

نحوه انجام جراحی لاغری با لاپاروسکوپی

فرایند جراحی لاغری با لاپاروسکوپی طی مراحل زیر انجام می‌شود:

ابتدا بیمار از طریق داروهای بیهوشی که به صورت استنشاقی یا وریدی هستند، بیهوش می‌شود.

پزشک برای آنکه بتواند لاپاراسکوپ و سایر ابزارهای جراحی را وارد کند، 4 تا 6 برش با اندازه‌ای در حدود 2 سانتی‌متر بر روی شکم ایجاد می‌کند.

یکی از مراحل مهم در جراحی لاغری با لاپاروسکوپی، باد کردن شکم با گاز کربن دی اکسید است تا پزشک دید و دسترسی بهتری نسبت به اجزای شکم داشته باشد.

پزشک از طریق یکی از برش‌ها که معمولا در اطراف ناف است، ابزار لاپاروسکوپی را وارد می‌کند. این ابزار دارای دوربینی با قدرت دید بالا هستند که تصاویر داخل اجزای شکم را بر روی مانیتور پخش می‌کند. پزشک از طریق مشاهده این تصاویر می‌تواند به راحتی بر ابزارهای جراحی و موضع عمل تسلط داشته باشد.

در قسمت بعدی مقاله به چند سوال مهم درباره جراحی لاغری با لاپاروسکوپی پاسخ می‌دهیم تا تمامی ابهامات شما درباره این عمل برطرف شود.

لاپاروسکوپی برای چه نوعی از عمل چاقی به کار می‌رود؟

جراحی لاپاروسکوپی برای عمل‌هایی مانند بای پس معده، مینی بای پس، اسلیو معده و بالون کاربرد دارد و برای این عمل‌ها نتیجه‌ مطلوبی را به همراه خواهد داشت.

آیا جراحی لاغری با لاپاروسکوپی برای همه افراد امکان‌پذیر است؟

افرادی که شاخص توده بدنی آنها بیش از 40 باشد برای جراحی لاپاروسکوپی مناسب هستند. البته پزشک علاوه بر شاخص توده بدنی، بسیاری از موارد دیگر مربوط به سلامت جسمانی شما را بررسی می‌کند تا مطمئن شود این عمل برای شما مناسب هست یا خیر.

مهم‌ترین تفاوت و مزیت جراحی لاغری با لاپاروسکوپی با سایر روش‌ها در چیست؟

مهم‌ترین تفاوت  جراحی لاپاروسکوپی با سایر روش‌های جراحی در اندازه برش‌هایی است که برای انجام عمل ایجاد می‌شود. این برش‌ها در جراحی لاغری با لاپاروسکوپی بسیار جزئی و کوچک هستند؛ بنابراین بهبودی آنها سریع صورت می‌گیرد. در سایر روش‌های جراحی مانند جراحی باز برش‌ها به تعداد زیاد و با اندازه‌ای بزرگتر ایجاد می‌شوند و دوره نقاهت آنها طولانی‌تر است.

آیا جراحی لاغری با روش لاپاروسکوپی عوارض دارد؟

خوشبختانه جراحی لاغری با روش لاپاروسکوپی نسبت به سایر روش‌ها عوارض بسیار کمی دارد و در موارد نادری ممکن است بیمار دارای خونریزی، عفونت، احساس تهوع، تب، تنگی نفس و... شود. در صورتی که جراحی لاغری برای شما چنین عارضه‌هایی را به همراه داشته باشد، باید این عوارض را با پزشک خود در میان بگذارید و برای درمان آنها اقدام کنید.

در نظر داشته باشید هر چقدر پزشک شما در انجام جراحی لاپاروسکوپی و عمل چاقی ماهرتر باشد، احتمال روبه روشدن شما با عوارض بعد از عمل بسیار کمتر خواهد بود.

عمل چاقی با جراحی لاپاروسکوپی چه نتیجه مثبتی را در پی خواهد داشت؟

بهترین نتیجه عمل چاقی با روش لاپاروسکوپی کاهش وزن است که تا دو سال بعد از عمل ادامه پیدا می‌کند. این کاهش وزن بر روی بیماری‌هایی مانند فشار خون، دیابت، کلسترول بالا و... تاثیر مثبتی دارد و آنها را بهبود می‌بخشد. بهبود بیماری‌های جسمی و کاهش وزن پس از جراحی لاپاروسکوپی خود‌به‌خود باعث افزایش اعتماد به نفس و تقویت روحیه در بیماران خواهد شد.

مراقبت‌های بعد از جراحی لاغری با روش لاپاروسکوپی چیست؟

بعد از جراحی لاغری با روش لاپاروسکوپی بین 1 تا 3 روز شما در بیمارستان بستری می‌شوید و مواردی را لازم است بعد از عمل خود رعایت کنید.

طی مدت بستری، شما باید روز بعد از عمل خود سعی کنید راه بروید و تا زمانی که پزشک شما اجازه نداده نباید چیزی بخورید یا بنوشید.

در صورتی که بعد از عمل خود احساس درد شدیدی داشتید باید به پزشک خود اطلاع دهید تا در صورت نیاز برای شما مسکن تجویز نماید.

اگر بعد از جراحی لاغری خود دچار یبوست شدید، این حالت را با پزشک خود در میان بگذارید تا مشکل شما را درمان کند.

تا چند هفته بعد از جراحی لاپاروسکوپی خود بهتر است از فعالیت‌های ورزشی سنگین پرهیز کنید.

جراحی لاغری با روش لاپاروسکوپی عمل ساده‌ و جدیدی است که به دلیل عوارض کم خود بسیار مورد توجه پزشکان و بیماران قرار گرفته است. در این عمل برش‌های محدودی بر روی بدن بیمار ایجاد می‌شود و پزشک اجزای داخل شکم بیمار را از طریق یک دوربین مشاهده می‌کند. برش‌های محدود در لاپاروسکوپی باعث می‌شوند تا دوره نقاهت بیمار بعد از جراحی بسیار کوتاه باشد. جراحی لاپاروسکوپی برای عمل‌هایی مانند اسلیو معده، بالن، بای پس معده و ... کاربرد دارد و باعث کاهش وزن فراوانی می‌شود. 

اگر تا به حال با استفاده از روش لاپاروسکوپی تحت عمل جراحی لاغری قرار گرفته‌اید تجربه خود را بنویسید که برای شما چگونه بوده است؟



:: برچسب‌ها: جراحی لاغری , لاپاراسکوپی , اسلیو معده ,
:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

جراحی لیفت در قسمت ابروها چه مزایایی دارد؟

تمام مردم در دنیا به دنبال زیباتر شدن و زیباتر دیده شدن هستند. از این رو همیشه به سراغ روش های جراحی زیبایی مختلف می روند. یکی از این روش ها، لیفت ابرو است. اصولا افرادی که این روش زیبایی را انتخاب می کنند، که از مشکلات افتادگی ابرو و پلک برخوردار باشند. لیفت کردن ابروها کمک می کند تا چهره زیباتر و خاصی تری داشته باشیم و جذاب تر دیده شویم.

می توان با انجام جراحی لیفت، به تقویت کردن ابروها کمک کرده، و  منجر به مرتب شدن آنها گردید. علاوه بر آن، باید بگوییم این روش جراحی زیبایی بی خطر است و مشکلات خاصی را برای بیمار به همراه نخواهد داشت. البته در صورتی که بتوانید برای انجام لیفت ابرو به پزشک متخصص و جراح زیبایی مراجعه کنید، مسلما می توانید نتیجه بهتری از این روش درمانی به دست آورید. 

آقای دکتر علی امیر احمدی متخصص و جراح زیبایی، بهترین روش لیفت را به بیماران خود معرفی می کند. پس می توانید با مراجعه به ایشان بهترین روش را برای زیباتر شدن انتخاب کنید. می توانید با اطمینان بالا لیفت ابرو انجام داده و از نتیجه آن رضایت کامل داشته باشید. لیفت کردن ابروها از حساسیت بالایی برخوردار است، اما در عین حال یک روش جراحی زیبایی بی خطر است.  

برای آنکه بتوانید از جدیدترین متدهای روز دنیا برای لیفت کردن ابروها برخوردار شوید، کافیست به کلینیک های زیبایی معتبر مراجعه کنید. تا زیر نظر بهترین پزشکان و متخصصان لیفت ابرو از این روش جراحی بهره مند شوید. 

چه دلایلی منجر به پیری و افتادگی ابروها در چهره می شود؟

یکی از مهمترین دلایلی که منجر می شود تا افراد پس از گذشت سالها درگیر جراحی های زیبایی شوند، افزایش سن است. افزایش سن منجر می شود تا چین و چروک بر روی صورت ایجاد شده و در نهایت مشکلات دیگری به وجود آید. بافت های بدن پس از پیری حالت خود را از دست می دهند، و ممکن است شاهد این مسئله باشیم که ابروها حالت افتاده به خود گیرند. 

زمانی که در قسمتی از ناحیه ابروها افتادگی و مشکل به وجود می آید، لازم است یک روش مطمئن انتخاب شود که زیبایی را به چهره بازگرداند. یکی از این روشها، لیفت ابرو است. می توان با لیفت کردن ابروها، افتادگی آنها را به میزان قابل توجهی ترمیم کرد. پس از میان روش های جراحی زیبایی، این روش کمک زیادی به ترمیم مشکلات ابرو بعد از پیری می کند. 

اگر به چهره بیشتر افرادی که درگیر افتادگی ابرو و پلک شده اند توجه کنید، متوجه این نکته می شوید که شکل و اندازه افتادگی ابرو در اثر پیری، در هیچ یک از مردم یکسان نیست. از این رو لازم است حتما پیش از انجام هرگونه جراحی زیبایی، به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنید. پزشک متخصص با بررسی مشکلات و علل بروز این مشکل، روش مناسب را برای لیفت ابرو در نظر گرفته و آن را به فرد متقاضی پیشنهاد می کند.

جراحی لیفت ابرو به چند روش انجام می شود؟

جراحان زیبایی برای آن که بتوانند یک روش مناسب برای لیفت کردن ابرو انتخاب کنند، لازم است در اولین جلسه مشاوره پوست بیمار را مورد بررسی قرار دهند. پس از آن می توانند روش مناسب را برای انجام جراحی لیفت بیمار در نظر بگیرند. اما به طور کلی باید بگوییم این روش جراحی زیبایی به چند دسته انجام می شود. از جمله محبوب ترین این روش ها، می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

جراحی لیفت ابرو با روش کلاسیک:

در این روش جراحی نیاز به بیهوشی کامل است. از این رو باید زیر نظر یک پزشک متخصص انجام شود. پزشک بر روی خط بین پیشانی و محل رویش مو برش ایجاد کرده، و پست اضافی را از آن قسمت جدا می کند. در این روش چین و چروک های بین دو ابرو به راحتی از بین رفته و ابروها حالت افتاده خود را از دست می دهند. 

جراحی لیفت ابرو با نخ:

در این روش متداول که بیشتر پزشکان اقدام به انجام آن می نمایند، برش در داخل موهای ابرو ایجاد می شود. پس از آن نخ هایی که از جنس نایلون هستند، کمک می کنند تا بین ابروها پیوند ایجاد شود. این نخ ها از مقاومت بالای و غیر جذب برخوردار هستند. با استفاده از این روش می توان بیشتر مشکلات ابرو را برطرف کرد.



:: برچسب‌ها: لیفت ابرو , زیبایی , دکتر علی امیراحمدی ,
:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

رعایت رژیم غذایی قبل از جراحی لاغری

رعایت رژیم غذایی یکی از مهم‌ترین مواردی است که شما باید قبل از جراحی لاغری به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید. هر چقدر به رژیم غذایی توصیه شده از طرف پزشک خود بیشتر عمل کنید میزان موفقیت عمل شما نیز بیشتر خواهد شد. به طور مثال رعایت رژیم غذایی در عملی مانند اسلیو معده سبب می‌شود توده‌های چربی کبد شما کاهش یابد و پزشک به بافت معده شما در حین عمل دید بهتر و دقیق‌تری داشته باشد. بهتر است 3 هفته قبل از عمل‌های بای پس معده، مینی بای پس، جراحی لاپاراسکوپی و اسلیو معده رژیم غذایی زیر را رعایت کنید.

تا می‌توانید غذاهایی مصرف کنید که کالری کمتری دارند و از مصرف غذاهای پر‌کالری مانند نوشابه، قند، نان، ماکارونی و... پرهیز کنید.

در برنامه غذایی خود روزانه مقداری پروتئین مانند مرغ، ماهی، گوشت گاو و تخم‌مرغ بگنجانید.

قبل از جراحی لاغری، رژیم غذایی شما باید حاوی چربی‌های سالم باشد و چربی‌هایی مانند روغن جامد و کره از غذای شما حذف شود.

حتما در روزهای قبل از عمل چاقی خود آب فراوان بنوشید و دور نوشیدنی‌های الکلی را خط بکشید. الکل از این جهت ضرر دارد که باعث رقیق‌شدن خون شما می‌شود و خونریزی عملتان را به شدت افزایش می‌دهد.

برای عمل چاقی مانند دیگر عمل‌های جراحی باید بین 8 تا 12 ساعت ناشتا باشید یعنی در این فاصله زمانی هیچ غذایی را نخورید.

انجام آزمایشات مختلف و ارزیابی سلامتی

 پزشک شما برای ارزیابی سلامت جسمی و بررسی بیماری‌های احتمالی قبل از جراحی لاغری از شما می‌خواهد تا آزمایشات و چکاپ‌های زیر را انجام دهید.

آزمایش خون و پلاکت‌های خون

آزمایش ادرار

آندوسکوپی معده

الکتروکاردیوگرافی

تست سلامت ریه

تست حاملگی

علاوه بر این آزمایشات شما باید برای کل بدن خود یعنی شکم، بدن و... سونوگرافی انجام دهید. این سونوگرافی از نظر تشخیص بیماری‌هایی مانند سنگ صفرا اهمیت دارد.

مشورت با مشاوران و روانشناسان

یکی از کارهایی که قبل از جراحی لاغری به شما آرامش زیادی می‌بخشد، دریافت مشاوره از روانشناسان و مشاوران است. این افراد به شما کمک می‌کنند تا درباره عمل خود به خودآگاهی بیشتری برسید و اضطراب شما کاهش پیدا کند.

توصیه‌های مهم دیگر که رعایت آنها قبل از جراحی لاغری ضروری است.

چند روز قبل از عمل چاقی خود از قوانین بیمارستان و مراحل بستری شدن برای عمل خود اطلاعات لازم را کسب کنید تا در روز جراحی دچار استرس نشوید.

اگر بدن و صورت شما دارای مواد آرایشی باشد، باید قبل از جراحی لاغری خود آنها را به‌طور کامل پاک کنید زیرا این‌گونه مواد مانع از آن می‌شود تا پزشک حالت طبیعی پوست، بدن و ناخن شما را مشاهده و بررسی کند.

با اینکه بیمارستان تجهیزات و لوازمی را در اختیار شما قرار می‌دهد اما خودتان حتما از چند روز قبل از جراحی لاغری وسایل زیر را برای روز عمل خود آماده کنید:

لباس تمیز و راحت

لباس زیر

دمپایی

حوله

مسواک و خمیر دندان

شامپو

نامه پذیرش و پزشک

داروهایی که از قبل بیمار مصرف داشته است.

خوراکی‌های سالم

در صورتی که به داروی بیهوشی خاصی حساسیت دارید، حتما قبل از عمل جراحی خود به پزشکتان اطلاع دهید.

پیش از آنکه عمل چاقی انجام شود معمولا به بیمار پرسشنامه‌ای داده می‌شود تا به سوالاتی درباره سلامت خود پاسخ دهد. در این پرسشنامه باید به‌طور دقیق از مصرف دارو یا سابقه بیماری‌های خود بنویسید. به‌طور مثال اگر دارویی مانند رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنید، پزشک خود را باید در جریان مصرف این داروی خود قرار دهید.

ممکن است شما چند روز قبل از جراحی لاغری دچار حالت سرماخوردگی شوید. این حالت شاید از نظر شما چندان مهم نباشد اما بیماری‌های ساده نیز در روند جراحی شما تاثیرگذار هستند و مهم است پزشک خود را از وجود چنین بیماری‌هایی آگاه کنید.

جراحی لاغری مانند هر عمل جراحی دیگری به مراقبت‌ها و آمادگی‌های خاصی نیاز دارد. رعایت رژیم غذایی، انجام آزمایش‌های مختلف، مشورت با روانشناس، انجام فعالیت ورزشی و... از جمله کارهایی‌ است که شما باید قبل از عمل چاقی خود آنها را انجام دهید. انجام این کارها باعث می‌شود تا عمل شما راحت‌تر و موفقیت‌آمیزتر انجام شود و استرس شما تا حد زیادی کاهش یابد.

اگر تجربه جراحی لاغری را داشته‌اید، از مهم‌ترین و موثرترین کارهای خود در روزهای قبل از عملتان بنویسید. خواندن تجربه شما قطعا برای افرادی که قصد انجام جراحی لاغری را دارند، ارزشمند خواهد بود.



:: برچسب‌ها: جراحی لاغری , اسلیو معده , رژیم غذایی قبل از جراحی لاغری ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

مهمترین هدف حفظ تناسب اندام پیش از نوروز چیست؟

همه ما می‌دانیم که تعطیلات نوروز یکی از زمان‌های خاصی است که می‌تواند منجر به افزایش وزن بدن شود. زیرا در این ایام نه تنها انسان از انجام فعالیت‌های بدنی خود می‌کاهد، بلکه با مصرف انواع آجیل‌ها پروتئین بیشتری را وارد بدن می‌کند. از این رو بدن بیش از اندازه نیاز خود ویتامین و پروتئین دریافت می‌کند و فرد دچار افزایش وزن می‌شود.

برای آن که از بروز چاقی در این دوران جلوگیری کنید، لازم است به بایدها و نبایدها در رژیم غذایی عید نوروز توجه ویژه‌ای نشان دهید. می‌توانید به راحتی از برنامه‌های مناسب رژیم غذایی برای این ایام استفاده کنید، یا در کنار مصرف آجیل‌های مختلف به انجام فعالیت‌های بدنی نیز بپردازید. این فرآیند به شما کمک خواهد کرد که تناسب اندام خود را در این ایام حفظ کنید.

پس نوشتن هدف خود پیش از آغاز ایام تعطیلات، می‌تواند همچون نقشه راه برای رسیدن به هدف شما را یاری برساند. این نکته را به خاطر داشته باشید که باید اهداف خود را در محلی مقابل چشم خود نصب کنید، تا هر روز صبح آنها را مشاهده نموده و به نوعی برای شما یادآوری شود. تنها در این صورت است که قادر خواهید بود به بایدها و نبایدها در رژیم غذایی عید نوروز توجه نموده، و به هدفی که دارید برسید. 

افرادی که برای رسیدن به هدف خود برنامه ریزی می‌کنند، نسبت به افرادی که تنها در ذهن خود به دنبال دستیابی به نتیجه هستند، موفق‌تر عمل خواهند کرد. پس بهتر است در کنار تعیین هدف، برای رسیدن به آن تلاش نیز نمایید. 

چه بایدها و نبایدها در رژیم غذایی عید نوروز مهم است؟

نکات مهمی وجود دارد که توجه به آنها کمک می‌کند تا انسان قادر باشد در ایام نوروز تناسب اندام خود را حفظ کند. از جمله مهمترین این نکات باید به موارد زیر اشاره کنیم:

تلاش کنید در این نوروز به آرامی غذا میل کنید. اگر به مدت 15 الی 20 دقیقه خوردن غذای شما طول بکشد، مغز پیامی با عنوان سیر بودن برای بدن شما ارسال خواهد کرد، که منجر می‌شود تا شما دست از خوردن غذای زیاد بکشید. 

از جمله بایدها و نبایدها در رژیم غذایی عید نوروز این نکته است که همیشه از آب برای رفع تشنگی خود استفاده کنید. بدون تردید استفاده از نوشیدنی‌های دیگری غیر از آب، نه تنها تشنگی بدن شما را رفع نخواهد کرد، بلکه منجر می‌شود که بدن شما کالری بیشتری دریافت کند و با اضافه وزن مواجه شوید.

می‌دانیم که خوردن لذت بسیار زیادی برای بدن در پی دارد. اما اگر بدون درنظر گرفتن لذت ورزش، تنها به لذت خوردن توجه کنید، ممکن است بعد از تعطیلات عید با اضافه وزن زیادی مواجه شوید. پس رعایت این نوع بایدها و نبایدها در رژیم غذایی عید نوروز می‌تواند شما را از رسیدن به وزن اضافی دور کند. 

حتما به خاطر داشته باشید که در ایام نوروز حداقل بین 7 تا 8 ساعت خواب داشته باشید. در صورتی که به اندازه کافی در تعطیلات استراحت و خواب داشته باشید، سوخت و ساز بدن شما می‌تواند عملکرد بهتری داشته باشد. در نهایت از افزایش وزن و چاقی شما جلوگیری خواهد نمود.

بهترین روش رعایت رژیم غذایی در تعطیلات نوروز چیست؟

آجیل، شیرینی، انواع نوشیدنی‌های قندی و موارد دیگر همگی دلایلی هستند که می‌توانند منجر به افزایش وزن بدن شما شوند. برای آنکه بتوانید رژیم غذایی مناسبی را در این ایام رعایت کنید، نیاز است به بایدها و نبایدها در رژیم غذایی عید نوروز توجه ویژه ای نمایید. مثلا بهتر است از مصرف آجیل در آخر شب‌ها خودداری کنید. 

زیرا زمانی که بدن توانایی هضم این مواد پر انرژی را نداشته باشد، آنها را تبدیل به چربی‌های اضافی نموده و تناسب اندام را از بین می‌برد. از سوی دیگر بهتر است این نکته را به خاطر داشته باشید که مصرف نوشابه را به طور کلی از برنامه رژیم غذایی خود حذف کنید. زیرا این نوشیدنی هیچ گونه ماده مغذی برای بدن نداشته و تنها دارای شیرین کننده‌ها و کافئین است. 

از دیگر بایدها و نبایدها در رژیم غذایی عید نوروز مصرف سالاد بدون سس است. می‌توانید به جای مصرف سس، از ماست، روغن زیتون و آبلیمو که با هم ترکیب شده‌اند استفاده کنید. رعایت تمامی این نکات حفظ تناسب اندام در ایان نوروز را برای شما در پی خواهد داشت. 



:: برچسب‌ها: لاغری , افزایش وزن , چاقی , عید نوروز , رژیم غذایی , رژیم غذایی نوروز ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

پس به طور کلی عوارض لیفت سینه را نیز نمی توانیم در این روش درمانی نادیده بگیریم. با وجود این که خانم های زیادی در جهان تمایل به جراحی لیفت سینه دارند، اما در صورتی که مراقبت های خاص قبل و بعد از جراحی را به خوبی مورد رعایت قرار ندهند، نمی توانند به راحتی از نتیجه مطلوب جراحی برخوردار شوند. 

در نهایت این دسته از افراد شاهد عوارض لیفت سینه خواهند بود. این عوارض ممکن است دائمی باشند و یا به صورت موقت، بعد از مدت کوتاهی برطرف شوند. اما در نهایت توجه به این عوارض بسیار حائز اهمیت است. پس لازم است شرایط مناسب را پیش از جراحی در نظر بگیرید، تا به نتیجه مطلوب دست یابید.

بهترین زمان برای بالا بردن سینه چه موقع است؟

خانم ها ممکن است به دلایل مختلفی درگیر مشکل افتادگی سینه شوند. از جمله این دلایل می توانیم به بارداری و شیردهی اشاره کنیم. برخی از خانم ها پس از بارداری و شیردهی با مشکل افتادگی سینه ها مواجه می شوند. برای آن که بتوانند این مشکل را از خود دور کنند، می توانند اقدام به جراحی لیفت سینه نمایند. 

پس یکی از زمان های مناسب برای جراحی لیفت سینه، بعد از بارداری و شیردهی است. البته خانم هایی که دارای بافت سینه نیستند نیز، تمایل به انجام لیفت سینه دارند. اما این دسته از افراد پیش از آنکه بخواهند اقدام به خوش فرم کردن سینه ها خود نمایند، باید به عوارض لیفت سینه توجه کنند. زیرا در صورتی که کاندید مناسبی برای انجام این روش درمانی نباشند، نه تنها نمی توانند به نتیجه مطلوب دست یابند، بلکه ممکن است با مشکلات دیگری نیز مواجه شوند. 

از دیگر زمان های مناسب برای جراحی لیفت سینه، باید به افزایش سن اشاره کنیم. خانم هایی که در اثر افزایش سن دچار مشکل افتادگی سینه ها می شوند، به مراتب کاندیدای مناسبی برای این روش جراحی خواهند بود. همین مسئله منجر شده است تا خانم ها در سنین بالا، بدون توجه به عوارض لیفت سینه تمایل داشته باشند این عمل جراحی را انجام دهند. 

در نهایت نیز باید به خانم هایی اشاره کنیم که درگیر نوسان وزن می شوند. لاغر شدن بیش از حد منجر می شود تا بافت سینه از بین رفته و سینه با مشکل افتادگی مواجه شود. زمانی که چربی در ناحیه سینه ها کاهش می یابد، شل شدگی و افتادگی سینه را با خود بهمراه می آورد. برای برطرف کردن این مشکل، ساده ترین روش جراحی لیفت سینه خواهد بود.

چگونه می توانیم از بروز عوارض لیفت سینه جلوگیری کنیم؟

پزشکان متخصصی که دارای بورد تخصصی جراحی زیبایی هستند، برای آن که از بروز عوارض لیفت سینه در بیمار پیشگیری نمایند، ابتدا انجام برخی از آزمایشات مهم را به بیمار توصیه می کنند. پس از کسب اطلاع در مورد داشتن شرایط مناسب بیماری برای جراحی لیفت سینه، بهترین روش جراحی را برای ایشان انتخاب میکنند. 

این دسته از پزشکان در اولین جلسه پیش از آغاز جراحی، توصیه های لازم را به بیمار بیان می کنند. تا در نتیجه جراحی و بعد از جراحی بتوانند نتیجه مطلوب را به دست آورند. در صورتی که بیماران تمام توصیه های پزشک خود را به درستی رعایت کنند و مد نظر قرار دهند، می توانند با کمترین عوارض لیفت سینه، از نتیجه مطلوب رضایت داشته باشند. 

آقای دکتر علی امیر احمدی متخصص و جراح زیبایی، بهترین روش جراحی را برای بیماران خود انتخاب می کند. ایشان به تمام آسیب ها و عوارضی که ممکن است بعد از جراحی در بدن بیمار رخ دهد اشاره نموده، و اطلاعات لازم را در اختیار بیمار قرار می دهند. تا برای کسب نتیجه مناسب، به همراه بیمار اقدام به جراحی نمایند. 

پس به طور کلی باید بگوییم کسب نتیجه مطلوب بعد از جراحی لیفت سینه، علاوه بر تخصص پزشک، به همکاری بیمار بعد و قبل از جراحی نیز وابسته است.



:: برچسب‌ها: جراحی زیبایی , جراحی لیفت سینه , عوارض لیفت سینه , دکتر علی امیراحمدی ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 فروردين 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر علی امیراحمدی

منظور از مراقبت بعد از جراحی لاغری چیست؟

آنچه که شاید بیش از انجام عمل لاغری دارای اهمیت است، مراقبت از شرایط جدید است. و این جمله شامل اقدامات مختلفی خواهد شد. مثلا پیروی از رژیم غذایی خاصی که باید در روزها و ماههای اول تا بعدتر رعایت شود، انجام فعالیت های ورزشی مناسب، عدم انجام بعضی از کارها و...

در قدم اول اگر رژیم غذایی در هفته ها و ماههای اول به طور ویژه رعایت نشود، به طور حتم در کاهش وزن مشکل ایجاد خواهد شد و علاوه بر این، به دلیل انجام جراحی بر روی معده؛ ممکن است عدم رعایت رژیم غذایی تجویزی، سبب بروز آسیب به بدن هم شود.

به همین دلیل، دقیقا تا 3 روز اول بعد از عمل، بیمار فقط باید شربت آب و عسل میل کند. در ادامه و در ماههای اول و دوم، باید غذا را به شکل مایعات صاف شده مصرف نماید و از ماه سوم به بعد هم، وعده های غذایی شکل پوره و میکس شده به خود می گیرند تا آرام آرام معده با شرایط جدید خود، وفق پیدا کند.

 ویژگی های رژیم غذایی مناسب ( مراقبت بعد از جراحی لاغری) چیست؟

رژیم غذایی بعد از عمل لاغری با توجه به اهمیتی که دارد، باید دارای ویژگی های زیر هم باشد:

. رژیم غذایی نه فقط بعد از عمل که باید از حدود 1 ماه قبل از عمل لاغری شروع شود تا در این مدت، تا جایی که امکان دارد، کاهش وزن طبیعی اتفاق بیفتد.

. روند تبدیل غذاهای مایع به جامد بعد از عمل هم روندی تدریجی بوده و ممکن است تا دو یا سه ماه به طول بیانجامد.

. بعد از گذشت زمان و برگشت به شرایط معمول، باید از وعده های غذایی سالم و البته میان وعده های محدود و سبک استفاده شود.

. حتما باید در رژیم غذایی خود مصرف ویتامین ها و مکمل ها را داشته باشید.

. حتما باید مصروف روزانه پروتئین را داشته باشید.

. حداقل باید روزانه 2 لیتر مایعات بنوشید. بهتر این است که این مایعات کالری دار نباشند.

چه اقداماتی را در رژیم غذایی بعد از عمل نباید انجام داد؟

در جراحی لاغری، حجم معده به روش های مختلف کم می شود و معده دیگر مانند قبل از عمل؛ نمی تواند غذای زیادی را در خود جای دهد. پس هیچوقت پرخوری نکنید. بعد از عمل تا ماهها ممکن است فقط با 3 تا 4 قاشق غذا، احساس سیری کنید اما بعد از این مدت امکان بزرگ شدن معده البته به طور محدود وجود دارد.

اگر دست به پرخوری بزنید امکان استفراغ و تهوع وجود خواهد داشت که علت نگران کننده ای ندارد.

آیا تمریناتی برای بهبودی سریعتر وجود دارد؟

بله. با انجام مراقبت بعد از جراحی لاغری به شکل نحوه صحیح خوابیدن و ورزش و پیاده روی می توانید به بهبودی خود سرعت بیشتری ببخشید. همه این نکات می تواند به افزایش گردش خون در بدن و عدم ایجاد لختگی کمک شایانی کرده و حتی مانع بروز بعضی از عوارض بعد از عمل شوند.

چه ورزش هایی بعد از عمل لاغری توصیه می شود؟

انجام فعالیت های ورزشی بعد از عمل باعث خواهد شد تا هم کاهش وزن سریعتر اتفاق بیفتد و هم به طور کلی بدن فرد سالم‌تر بماند. این ورزشها که البته باید زیر نظر یک مربی خوب و کاربلد انجام شود، به بهبود جای زخم و بخیه کمک فراوانی می کند، می تواند از لخته شدن خون جلوگیری کند، سبب بهتر شدن فعالیت سیستم گوارشی و مخصوصا روده شود، دلیلی برای افزایش تولید هورمون های شادی بخش در بدن و مبارزه با استرس و اضطراب هم خواهند بود.

 ورزش های مفید بعد از عمل لاغری کدام هستند؟

ورزش هایی همچون پیاده روی سبک، یوگا، شنا، ورزش های استقامتی، می توانند برای بدن مفید باشند. البته برای شروع ورزش بعد از عمل، باید در حدود 6 ماه صبر کنید. در ابتدا به شکل محدود به ورزش بپردازید و به مرور تعداد روزهای هفته و زمان آن را هم افزایش دهید.

معمولا بعد از گذشت 6 ماه بعد از عمل و با وجود فعالیت های ورزشی که در پیش خواهید گرفت، می توانید تا 50 کیلوگرم از وزن اولیه خود را کاهش دهید و این عددی فوق العاده است.

 


:: برچسب‌ها: جراحی لاغری , مراقبت بعد از عمل لاغری , دکتر علی امیراحمدی ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 فروردين 1400 | نظرات ()